2008. aasta Eesti sportlikem ettevõte on Eesti Post

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile, 29. novembril, kuulutas Eesti Firmaspordi Liit välja 2008. aasta sportlikumad ettevõtted.


Eesti sportlikem ettevõte on Eesti Post, kellele järgnesid Sampo Pank ja Nordea Pank. Lõuna-Eesti sportlikem firma oli Estiko-Plastar. Kokku teenis hooaja jooksul erinevatel võistlustel punkte 199 ettevõtet, teatas Eesti Firmaspordi Liit.



Eesti Firmaspordi Liidu tegevjuhi Marti Soosaare sõnutsi valiti parimad ettevõtted aasta jooksul toimunud ligi 50 erineva võistluse tulemuste põhjal.

«Eesti sportlikem ettevõte selgitatakse välja lähtudes läbi aasta saavutatud tulemustest ning töötajate sportlikust aktiivsusest. Sportlikema ettevõtte selgitamisel võeti arvesse SEB Tartu Neliküritusel ja Sportland Kõrvemaa Neliküritusel saavutatud ning Eesti Firmaspordi Liidu poolt korraldatud hooajaliste võistlustel saadud punktid. Ettevõtetel tuli võistkondlikult jõudu katsuda nii jalgpallis, korvpallis, seiklusretkel, köieveos kuid ka mitmetel individuaalaladel,» lisas Soosaar.

«Eesti Post on 2008. aasta sportlikema ettevõtte tiitli igati ära teeninud. Viimase aastaga on meie töötajate sportlik aktiivsus oluliselt kasvanud ning entusiasm sportida pidevalt suurenenud. Eriti tore on see, et lisaks võistlusspordile on laiema kandepinna saanud rahvasport ning paljud on vabal ajal tervisespordiga tegelema hakanud,» kommenteeris võitu Eesti Posti Spordiklubi juhatuse liige Indrek Raig.

Lisaks kuulutati välja ka 2008. aasta Eesti parimad rahvasportlased. Nendeks on Sulev Lokk Ekspress Hotline'ist, Tiia Eeskivi Sampo Pangast, Rainer Rohesalu Siseministeeriumist ning Pärja Soom Eesti Posti Spordiklubist. Kokku said 2008. aastal Eesti Firmaspordi Liidu korraldatud võistlustel punkte 733 rahvasportlast. Võistlusalasid oli selles sarjas kokku 19, sh kergejõustik, suusatamine, triatlon, lauatennis, male, laskmine, keegel, ujumine, kardisõit jt.

Sportlikumat ettevõtet on valitud alates 2004. aastast. Varasemalt on pälvinud selle tiitli Estiko-Plastar, Sampo Pank ja Norma.

Kokku osales Eesti Firmaspordi Liidu poolt 2008. aastal korraldatud võistlustel 199 ettevõtet üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles