Savisaar kutsuti Peterburi investeerimisfoorumi aukülaliseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi kuberner Valentina Matvijenko ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar Tallinna päeval tänavu 15. mail.
Peterburi kuberner Valentina Matvijenko ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar Tallinna päeval tänavu 15. mail. Foto: Raigo Pajula

Peterburi kuberner Valentina Matvijenko palus Tallinna linnapeal Edgar Savisaarel osaleda septembris Venemaal toimuval rahvusvahelisel kinnisvarainvesteeringute foorumil ning olla isegi selle aukülaline.


Viies rahvusvaheline kinnisvarainvesteeringute foorum PROEstate on suurim taoline ettevõtmine Kesk- ja Ida-Euroopas ning selle peamiseks eesmärgiks on tutvustada investeerimisvõimalusi regionaalsetel kinnisvaraturgudel, investeeringute kaasamine projektidesse ning ehitusvaldkonna arendamine.

PROEstate toob kokku kinnisvaraspetsialistid 20 riigist ja ligi 40 Venemaa piirkonnast. PROEstate toimub 7.-9. Septembrini Peterburis ning selle korraldavad Venemaa regionaalarengu ministeerium ja Peterburi omavalitsus.

Tallinna linnapeal o n Peterburi kuberneriga väga head suhted. Tänavu mais allkirjastasid Savisaar ja Matvijenko kahe linna koostööleppe, mis hõlmab peaaegu kõiki linnaelu valdkondi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles