Ani: üks eluetapp on nüüd läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Ani tänasel pressikonverentsil.
Maret Ani tänasel pressikonverentsil. Foto: Laura Oks

Eelmise aasta kevadest saadik erinevate vigastustega kimpus olnud Eesti tennisist Maret Ani teatas tänasel pressikonverentsil, et otsustas oma sportlaskarjääri lõpetada.

«Mul on olnud aega mõelda ja proovida, aga otsustasin, et panen oma karjäärile punkti. Otsus oli raske, aga olen sellega juba leppinud,» sõnas Ani. «Teekond on olnud pikk. Vaatasin just, et mul oli karjääri jooksul võite rohkem kui kaotusi, seega oli positiivne karjäär.»

29-aastane Ani kinnitas, et kuigi kaalus ka võimalust jätkata üksnes paarismängijana, on tema otsus tipptennisest lahkuda siiski lõplik. «Üks eluetapp on nüüd läbi, pole mõtet seda venitama hakata,» arutles Ani. «Arvan, et mul ei jaguks motivatsiooni ainult paarismängu mängida. Aga kui Fed Cupi naiskond minu abi vajab, kas mängijana või nõuandjana, siis miks mitte. Loodan, et meie koostöö jätkub.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles