Eesti judokad lähevad MMile olümpiapääsmeid tooma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Padar
Martin Padar Foto: Raigo Pajula

Järgmisel nädalal algavad Pariisis, Prantsusmaal Judo Maailmameistrivõistlused. Kuna tegemist on ühe kaalukama kvalifikatsiooniturniiriga Londoni 2012 OMile pääsemiseks on oodata väga tugevat osalejaskonda.

Eesti judokad alustavad oma etteasteid 23.08., kui tatamile astub kehakaalus kuni 60kg Elnur Aliev. Elnur oli aprillikuisel Judo Euroopa Meistrivõistlustel samas kaalukategoorias 7.

24. augustil pääsevad oma oskusi näitama Künter Rothberg (-73kg) ja Julia Bežko (-57kg). Künter võitis juulis toimunud Miami Judo MK etapil -73kg pronksmedali.

26. augustil maadleb kehakaalus -90kg esimest aastat meeste vanuseklassis maadlev Grigori Minaškin. Grigori saavutas aprillikuus Judo Euroopa MV -90kg samuti 7. koha.

27. augustil alustab võitlust kõrgete kohtade ja Londoni OM kvalifikatsioonipunktide pärast meie koondise esinumber, raskekaalus maadlev Martin Padar. Martinil on ette näidata pronksmedal kevadiselt Euroopa meistrivõistlustelt ja häid etteasteid selle aasta Judo MK etappidelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles