Korjus: tehnilistele probleemidele pole siiani lahendust leitud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Erakogu

Silverstone'i ringrajal peetaval Vormel Renault 3.5 sarja etapi esimeses sõidus üheksanda koha saanud Kevin Korjus nentis, et tiim ei suutnud tehnilisi probleeme võistluseks lahendada.

«Siduriga on jamad. Kui eile (vabatreeningutel – toim.) ja tänases kvalifikatsioonis ajas teisel käigul pöörded kiirest üles ja pidin liiga vara kolmanda käigu panema, siis võistlussõidu kolmandal ringil algas sama jama kolmanda käiguga,» nentis Korjus. «Siiani pole viga üles leitud, võib-olla polegi asi üldse otseselt siduris. Õhtul hakkavad insenerid uuesti nuputama.»

Tänast sõitu 13. kohalt alustanud ning lõpuks üheksandana lõpetanud Korjus arvas, et suutis praegustes tingimustes enam-vähem maksimumi võtta.

«Start oli normaalne (Korjus tõusis kolm kohta – toim.). Ühe koha suutsin lõpuks veel tõusta,» sõnas Korjus kelle sõnul ei võimaldanud enamat eelpool kirjeldatud probleem. Sõitu raskendas see, et nii kui aeglastes kurvides (probleemsetel teisel ja kolmandal käigul – toim.) lähemale jõudsin  andsin kiiruses silmnähtavalt järele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles