Spordivõistlused muudavad liikluskorraldust

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Spordivõistluste tõttu muudetakse täna liikluskorraldust Harjumaal Tallinna ringteel, Ida-Virumaal, Tartu- ja Valgamaal.

Triatloni tõttu on täna kella 8.00-18.00 liiklus häiritud Harju maakonnas marsruudil Tallinna ringtee Tammemäe - Kanama - Ääsmäe – Keila, teatas maanteeamet. Töötavad reguleerijad.

Seoses kolmanda Ida-Virumaa rattamaratoni toimumisega on täna kella 12.00-16.00 muudetud liikluskorraldust Ida-Viru maakonnas Peeterristi-Kudrukül a maanteel km 2,3-5,1 ning Narva ja Narva-Jõesuu-Hiiemetsa maanteel km 19,1-24,1.

Kambja Rattamaratoni tõttu on täna Tartu ja Valga maakonnas liiklus häiritud ning ajutiselt suletud järgmised riigimaanteede lõigud:
* Kambja-Kodijärve maantee km 0,2-4,4;
* Pangodi-Vissi maantee km 4,0-4,9;
* Lutike-Saluala maantee km 0-1,6;
* Pangodi-Kodijärve maantee km 0-2,3.
Liiklust reguleeritakse.

Eile alguse saanud TeateTants kolonn liigub täna keskmisel kiirusel 5 km/h Albult Jõhvi ning liiklus võib olla häiritud järgnevatel teelõikudel: Albu - Tapa - Tamsalu - Kadrina - Rakvere - Näpi - Sämi - Sonda - Kiviõli - Kohtla-Järve.
22.augusti hommikuks jõuab TeateTants läbi Jõhvi Mäetagusele.

Seoses sellega palume autojuhtidel olla tähelepanelikud rahvatantsijate suhtes ning järgida liiklusreguleerijate märguandeid. Planeeritava teekonna leiab siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles