Maavanem tantsis TeateTantsu Lääne-Virumaale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatetantsu Järvamaalt tõid Lääne-Virumaale Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum ning Järvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Triin Pobbol.
Teatetantsu Järvamaalt tõid Lääne-Virumaale Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum ning Järvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Triin Pobbol. Foto: Katri Lindau

Täna öösel kella kolme ajal ületas TeateTants Ambla kandis Järva- ja Lääne-Viru maakonnapiiri. Sümboolselt üle piiri tantsisid paaris Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum ning Järvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Triin Pobbol.

Tee äärde TeateTantsu kolonni liikumist jälgima oli kogunenud mitmeid pealtvaatajaid, kes aeg-ajalt liitusid teatetantsijatega ning tantsisid paarkümmend meetrit muusikaauto taga.

Möödasõitvad autod signaalitasid tee ääres seisvatele ning oma tantsujärge ootavatele teatetantsijatele, tehes neil ootamise pisut lõbusamaks, kuna öö oli parajalt jahe ning tantsijad olid varakult enne õiget aega kohale tulnud.

TeateTantsu liikumine on reaalajas jälgitav aadressilt www.teatetants.ee/gps. TeateTants jõuab tagasi alguspunkti Tallinna Raekoja platsil 28. augustil kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles