Siseministeeriumi asekantsleriks saab Lauri Lugna

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Lugna.
Lauri Lugna. Foto: Peeter Langovits

Alates 30. septembrist asub siseministeeriumi halduse asekantsleri kohusetäitjana ametisse senine pääste- ja kriisireguleerimispoliitika osakonna juhataja Lauri Lugna.

Senine siseministeeriumi halduse asekantsler Merle Küngas asub septembri lõpust ametisse Riigi Kinnisvara ASi, teatas siseministeerium.

«Lauri Lugna on võimekas juht, kelle aktiivne tööstiil ja väljapaistev analüüsivõime on need omadused, mis on tänases pingelises eelarvesituatsioonis kogu siseministeeriumi valitsemisalale vältimatult vajalikud,» märkis siseministeeriumi kantsler Tarmo Türkson.

Lauri Lugna on töötanud siseministeeriumis alates 2004. aastast. Pääste- ja kriisireguleerimispoliitika osakonna juhataja on ta olnud alates 2008. aastast, enne seda oli Lugna ministeeriumi juhtkonna nõunik, kelle ülesandeks oli välja töötada turvalisuspoliitika põhisuunad ning arendada strateegilist planeerimist sisejulgeoleku valdkonnas. Lauri Lugna on olnud ka Euroopa Parlamendis Ukraina ja Moldova poliitika vaatleja. Ta on abielus, peres on kaks last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles