Boroditš: kahju, kui ühest häälest jään ilma

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Boroditš ja Edgar Savisaar
Deniss Boroditš ja Edgar Savisaar Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Keskerakonna juhatuse liige Deniss Boroditš ei tea, miks partei esimees Edgar Savisaar tema kandidatuuri juhatusse ei toeta, oma sõnul neil konflikti pole olnud.

«Seda te peate tema käest küsima,» ütles Boroditš vastuseks Postimees.ee küsimusele, mis selle põhjus võib olla.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar saatis täna hommikul nimekirja juhatusse kandideerivatest keskerakondlastest, keda ta usaldab. Praegusest juhatusest ei kuulu sinna enam Jüri Ratas ega Deniss Boroditš.

Kui Jüri Ratas kandideerib erakonna esimeheks, siis Boroditši nimekirjast väljajätmise kohta Savisaar avalduses selgitusi ei anna.

«Minu arvates meil konflikte pole olnud, aga eks iga inimene kujundab ise oma arvamust ja eks tema [Savisaar – toim.] oskab kõige paremini öelda,» ütles Boroditš.

«Juhatusse saavad enim hääli saanud kandidaadid. Väga kahju, et ühest häälest… ma ei tea, kas jään ilma… aga loeb ikka enamuse toetus,» ei lasknud ta end sellest väga häirida. Boroditš ütles, et usub enda võimalustesse pääseda uuesti juhatusse, sest muidu poleks ta oma kandidatuuri üles seadnudki.

«Ma olen temaga varem väga hästi töötanud, nii et mul ei ole midagi koostöö vastu. Vastupidi, mul on heameel!» lisas Boroditš, et sooviks juhatusse uuesti pääsedes Edgar Savisaarega koos töötada.

Boroditš on üks üheksast Keskerakonna tuntud liikmest, kes tegid ühise avalduse ja toetasid erakonna esimehe kandidaadinda Jüri Ratast. Avaldusele on alla kirjutanud ka Kalle Laanet, Ain Seppik, Siiri Oviir, Toomas Varek, Rainer Vakra, Lembit Kaljuvee, Peeter Laasik ja Vilja Savisaar-Toomast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles