Ajakiri Imeline Teadus neelab Tarkade Klubi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teade ajakirjade liitumisest Tarkade Klubi kodulehel.
Teade ajakirjade liitumisest Tarkade Klubi kodulehel. Foto: t-klubi.ee

Äripäev ASi ja Presshouse OÜ vahelise tehingu tulemusena lõpetab populaarteaduslik ajakiri Tarkade Klubi ilmumise ning oktoobrist saavad ajakirja tellijad liitunud ajakirja Imeline Teadus/Tarkade Klubi.

Imelise Teaduse seniste tellijate ning ostjate jaoks ei too ajakirjade liitumine muudatusi.

«Tarkade Klubi on ilmunud veidi väiksemas mahus, reeglina 76 leheküljel. Imeline Teadus ei ilmu kunagi õhemana kui 84 lehekülge, mitmel juhul aastas 92 või 100-leheküljelisena. Teiseks, kui seni on Tarkade Klubi tellijad saanud ajakirja iga kuu keskel, siis nüüdsest hakkavad nad seda saama päris kuu alguses või isegi eelneva kalendrikuu viimastel päevadel,» ütles Imelist Teadust kirjastava Äripäev ASi turundusdirektor Rain Väät.

Väädi sõnul on Imelisel Teadusel praegu 9000 tellijat, üksikmüügis leiab igakuiselt ostja ligikaudu 3000 eksemplari. Tarkade Klubil on umbes 4000 tellijat, üksikmüügi kogus on paari tuhande ringis.

«Nendele Tarkade Klubi tellijatele, kes on teinud Tarkade Klubi tellimise eest ettemaksu ning ei soovi liitunud ajakirja edasi tellida, maksab Äripäev saamata jäävate ajakirjanumbrite eest ette nähtud tellimissumma tagasi. Ülejäänud Tarkade Klubi tellijad saavad oma tellimust jätkata praegustel tingimustel. Üksikmüügis hakkab liitunud ajakiri maksma 3,95 eurot,» lisas ta.

Uue ajakirja esimene number ilmub tänavu oktoobris, Tarkade Klubi ilmub senisel kujul viimast korda septembris.
Ajakiri Imeline Teadus ilmub lisaks Eestile Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras, Taanis, Venemaal, Islandil, USAs, Austraalias, Uus-Meremaal, Hollandis, Sloveenias ja veel mitmes riigis. Kokku on ajakirjal maailmas umbkaudu pool miljonit tellijat ning kolm miljonit lugejat.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles