Jüri Ratas oma usaldusnimekirja ei koosta

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna juhatuse liige ja riigikogu aseesimees Jüri Ratas.
Keskerakonna juhatuse liige ja riigikogu aseesimees Jüri Ratas. Foto: Laura Oks

Kui praegune Keskerakonna esimees Edgar Savisaar esitles täna nimekirja, keda ta partei juhatuse kandidaatidest usaldab, siis teine Keskerakonna esimehe kandidaat Jüri Ratas sellist loendit ei tee.

Postimees.ee küsimusele, keda tema esimeheks saades oma meeskonnas näha tahaks, vastas Ratas: «Neid, keda Keskerakonna kongress toetab juhatuse valimistel.»

«Ma arvan, et erakonnale oleks hea ja oluline, kui läbilõige juhatuse liikmetest oleks erinev, sealhulgas ka piirkondade osas – et juhatuse ei oleks liiga Tallinna-keskne,» arutles Ratas, kelle sõnul tema mingit nimekirja siiski välja saatnud ei ole ega plaani seda ka teha.

«Ma ei usu, et Edgar Savisaar jättis välja kedagi, kellega ta ei tee koostööd. Ma arvan, et nii tema kui ka mina – ükskõik, kumb meist osutub valituks – ma olen täiesti veendunud, et me mõlemad teeme juhatuse liikmetega koostööd,» sõnas Ratas.

Savisaar saatis täna pressiteate, milles tõi välja juhatusse kandideerivatest keskerakondlastest need enam kui 30 inimest, keda ta usaldab. Nende hulka ei kuulu praegustest juhatuse liikmetest enam Jüri Ratas ega Deniss Boroditš.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles