Sõbrad leinavad kolme noorelt lahkunud Viljandi meest (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ranna hüppetorni juurde viidi pärast laupäeva õhtul juhtunud õnnetust küünlaid, et mälestada traagiliselt hukkunud noort meest. Võimalik, et mõni leinaja mõtles küünalt süüdates ka Odessast surnuna leitud meestele, sest eri kohas ja asjaoludel surnud noored kuulusid samasse sõpruskonda.
Viljandi ranna hüppetorni juurde viidi pärast laupäeva õhtul juhtunud õnnetust küünlaid, et mälestada traagiliselt hukkunud noort meest. Võimalik, et mõni leinaja mõtles küünalt süüdates ka Odessast surnuna leitud meestele, sest eri kohas ja asjaoludel surnud noored kuulusid samasse sõpruskonda. Foto: Elmo Riig

Möödunud nädalavahetus jäi kolmele Viljandi noorele mehele elu viimaseks. Laupäeva õhtul hukkus kohalikus rannas hüppetornis juhtunud õnnetuses 26-aastane Silver ja pühapäeval leiti kaks viljandlast Ukraina hotellitoast surnuna.

Nii kodulinnas kui võõras riigis hukkunud mehi sidus see, et nad kuulusid samasse sõpruskonda. See oli ka põhjus, miks ühised sõbrad neid pühapäeva õhtupoolikul Facebookis mälestama hakkasid ega suutnud uskuda, kuidas selline asi võimalik on.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles