Venna sõnum kandis Mägi poolfinaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Mägi
Maris Mägi Foto: Mihkel Maripuu

Maris Mägi pääses Daegu MMil 400 meetri jooksus poolfinaali, kui läbis eeljooksus distantsi 52,93ga.  Selle ajaga oli Mägi oma eeljooksus neljas. 

Jooksu võitis Botswana jooksja Amantle Montsho, kes sai kirja aja 50,95.  Teise koha sai Francena McCorory (USA) 52,18ga ja kolmas oli Lee McConnell (Inglismaa) 52,75ga.

«Läksin kohe stardist julgelt minema, mul polnud midagi tagasi hoida,» rääkis õnnelik Mägi. «Tagakurvis tundsin, et pean juurde panema. Vend Rasmus saatis enne jooksu sõnumi, kus ütles, et seal minnakse kokku ja seepärast tuleb pingutada. Võib öelda, et venna sõnum kandis mind edasi.»

Kuigi Mägi oli isikliku rekordi poolest oma eeljooksus eelviimane, uskus ta algusest peale võimalusse edasi pääseda. «Sporti ei tehta paberil, vaid rajal,» sõnas ta. «Loodan, et suudan homme veel kiiremini joosta. Universiaadil oli samuti eelring sissejooksmiseks ja poolfinaalis õnnestus kõik palju paremini.»

Eeljooksust taastumiseks ootas Mägit jäävann ja massöör Indrek Tustit. «Usun, et mul jätkub veel jõudu. Emotsioon on hea, pean selle enda kasuks ära kasutama,» lausus ta.   

Jooksude tulemusi näeb SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles