Riisalu: mõne aasta pärast tuleb Indrek Tarandi partei

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Indrek Tarand ja Aivar Riisalu.
Pildil Indrek Tarand ja Aivar Riisalu. Foto: Priit Simson

Keskerakonna juhatuse liikme Aivar Riisalu hinnangul tekib Eestis mõne aasta pärast uus partei ning selle eesotsas näeb ta presidendiks kandideerinud Indrek Tarandit.

«Arvan, et Indrek Tarandi aeg veel tuleb, aga me ei pea ootama aega, millal temast peaks saama uuesti presidendikandidaat, kõikidel poliitikutel tasuks hoolega jälgida selle mehe tegemisi juba natuke varem kui viie aasta pärast,» rääkis Riisalu ERR Uudistele.

Uus erakond tuleb tema sõnul Eestisse niikuinii, kuid see ei tähenda, et sinna koonduksid eelkõige pettunud poliitikud, sest uut parteid on vaja hoopis teistel põhjustel.

«See on vajadus murda elukutseliste poliitikute klikki, sest täna ma võin lahjemat mürki võtta, et teglikult on sisepoliitiline kriis absoluutselt kõikides erakondades, võim on koondunud väga kitsa ringi kätte, Reformierakond elab läbi noorenduskuuri, sotsiaaldemokraadid on üldse kokku klopsitud väga kummalistest, erinevatest parteidest, IRLis toimuvat me teame, Keskerakond lasi nüüd natuke auru välja,» kirjeldas Riisalu.

Küsimusele, kas uus poliitiline jõud võiks olla seotud Indrek Tarandiga, vastas Riisalu, et tema arvates, et see on Indrek Tarandi partei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles