Alasti mees ehmatab Järve rannas inimesi

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rand
Rand Foto: Leho Lemmats

Salme vallas Järve küla rannas on sel suvel korduvalt päevitajaid häirinud alasti keskealine meesterahvas, keda viimati võis näha möödunud laupäeval ligi kolm tundi aadamaülikonnas ringi patseerimas.

Pärastlõunast suvesooja nautinud alasti mees ei teinud teistest rannas viibijatest väljagi, seistes enamasti näoga päikese poole madalas vees, meheuhkus tuules lehvimas, kirjutas Meie Maa.

Kui ta vees seismisest vahel ära väsis, sättis end korraks rannaliivale pikutama, et peagi taas madalasse vette seisma minna.

«Kui ütlesin, et siin käivad ju päevitamas ja suplemas ka lapsed ning et ma kutsun politsei, karjus ta  mulle vastu, et tegu ei olevat avaliku rannaga,» rääkis Järve küla elanik.

Meie Maale teadaolevalt on sama meest tänavu Järve rannas varemgi märgatud – näiteks üle-eelmisel nädalal sattus talle peale perekond, kus kasvab kaks väikest tüdrukut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles