Rängast õnnetusest taastuva poisi unistus täitus tänu headele inimestele

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Alferovi unistus täitus.
David Alferovi unistus täitus. Foto: Aldo Luud / SL Õhtuleht

Roolijoodiku käe läbi väikse venna kaotanud ja ise raskelt vigastada saanud Davidi  unistus läks enne kooli täide: ta sai tänu lahketele annetajatele oma toa.

Lääne-Virumaa Uhtna põhikooli õpilase Davidi, kes roolijoodiku süül raskelt vigastada sai, oma toa unistuse lugu algas tänavu mais, kui Sõmeru valla keskusehoones oli koolikaaslaste koostatud kontsert ja heategevusmüük, mille tulu annetati Davidi ja tema pere elutingimuste parandamiseks, kirjutab Õhtuleht.

Annetus kasvas 22 211 euroni ja selle abil sai seni kahetoalises korteris elav paljulapseline pere osta kõrval asuva tühja korteri. Sõmeru vallavalitsuse toel alustas ehitusfirma pärast tehingut Davidi elamises tööd. Korterite kööke eraldav vahesein lõhuti, kaks korterit ühendati omavahel, tänu sellele on nüüd pererahval suur köök ja neli tuba ning täitus ka Davidi unistus oma toast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles