Pearson oli esikaane needusest üle ja võitis võimsa ajaga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sally Pearson
Sally Pearson Foto: Reuters / Scanpix

Austraallanna Sally Pearson jaksas kanda soosikukoormat ja võitis kergejõustiku MMil Daegus 100 m tõkkejooksus kuldmedali.

Pearson näitas hiilgavat aega 12,28 ja võitis kindlalt. Teise ja kolmanda koha võtsid ameeriklannad Danielle Carruthers ja Dawn Harper võrdse ajaga 12,47. Seejuures jäi Pearsonit maailmarekordist lahutama vaid seitse sajandikku.

Tiimikaaslased viskasid pärast võidukat jooksu Pearsonile Austraalia lipu ja Daegu MMi tänase võistlusbrošüüri, mille esikaanel oli just austraallanna. Siiani on programmi esiküljele sattumine toonud ebaõnne – väljaarvatud Venemaa käija Olga Kaniskina on kõik ülejäänud soosikud jäänud kullata.

Teiste seas on brošüüri esikülge on ilustanud nulli saanud Austraalia teivashüppaja Steven Hooker, 100 m jooksu finaalis diskvalifitseeritud Usain Bolt ja 6. kohaga leppinud Venemaa teivashüppaja Jelena Isinbajeva.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles