Fotod: autoorienteerumine Lasnamäel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paekivi ja Katusepapi tänavate nurgal suunab kollane nool sõidukijuhi tupikusse. Järgmiselt ristmikult saab siiski vasakule pöörata, sest suletud on alles tänava lõpp.
Paekivi ja Katusepapi tänavate nurgal suunab kollane nool sõidukijuhi tupikusse. Järgmiselt ristmikult saab siiski vasakule pöörata, sest suletud on alles tänava lõpp. Foto: Priit Simson

Kohalikud elanikud kurdavad, et Pallasti ja Majaka tänava kandis valitseb teetööde tõttu muudetud liikluskorralduses tõeline segapuder.


Täna hommikul suunasid liiklusmärgid Paekivi ja Katusepapi tänava ristmikul auto tupikusse. Tegelikult oli asi selles, et paremale mööda Katusepapi tänavat sai siiski sõita ja järgmiselt ristmikult vasakule pöörata.

Kuna tupik on alles teise ristmiku juures, siis eeldanuks esimesel pildil olev tupikumärk mingit lisatahvlit. Tõeline segapuder valitseb ka mitmes teises kohas. Otseselt üksteisele vasturääkivaid või sohu ja rappa juhatavaid märke ei ole, aga liikluskorraldusvahendite üliküllus võib kogenematul autojuhil silme eest kirjuks võtta ning kasu asemel hoopis kahju teha.

Ühe kohaliku elaniku sõnul aga tiirutavad paljud sõidukid elumajade vahelistel kitsastel tänavatel asjata. «Selle asemel, et juba Majaka tänavalt suunata autod Peterburi teele ning sealt Tartu maanteele, sõidavad autod marsruudil Majaka - Sikupilli - Kivimurru - Paekivi - Katusepapi ning saavad alles siis aru, et peaks minema Peterburi teele. Kahju on vaadata eksinud juhte,» kirjeldas kohalik elanik närvesöövat liikluskorraldust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles