Eesti maadlejad tõid Stockholmist üheksa medalit

, maadlustreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapalane Roman Sviridov (punases) oli raskekaalus kolmas.
Tapalane Roman Sviridov (punases) oli raskekaalus kolmas. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti maadlejad osalesid nädalavahetusel Stockholmis peetud Sparvägsspeleni nimelistel maadlusvõistlustel. Tegemist oli suure võistlusega, viiel matil maadles kokku ligi 300 maadlejat Rootsist, Soomest, Norrast, Saksamaalt ja Eestist.



Eestisse tõi 22 maadlejaga esindus kokku üheksa medalit, neist seitse kuulus Lääne-Viru maadlejatele. Kuni 11-aastaste poiste seas oli kehakaalus kuni 26 kg võidukas Karl-Kristjan Valdna (SK Kadrina). Tema klubikaaslane Markus Holmberg sai kehakaalus kuni 29 kg teise koha.

Kehakaalus kuni 35 kg tuli Edvin Kin (MK Nelson) neljandaks ja kehakaalus kuni 29 kg Kristjan Metsoja (SK Kadrina) kuuendaks.

Kuni 14aastaste poiste seas tõi Eestisse ainsa medali Ranet Kaljola (MK Nelson), kes tuli teiseks kehakaalus kuni 38 kg. Viienda koha said Reijo Pajussaar (SK Kadrina) kehakaalus kuni 53 kg ja Arvi Freiberg (SK Tapa) kehakaalus kuni 59 kg.

Kadettide konkurentsis maadles esikohale Mark Svet­lanov (K. Palusalu SK) kehakaalus kuni 100 kg.

Teise koha sai kehakaalus kuni 54 kg Martin Pajussaar (SK Kadrina) ja kolmanda Taaniel Piiskoppel (SK Kadrina) kehakaalus kuni 58 kg. Kehakaalus kuni 69 kg tuli Kalev Karp (SK Kadrina) kuuendale kohale.

Täiskasvanute hulgas oli ainsana võidukas Tapa spordiklubi maadleja Mihkel Allikmäe, kes jäi võitmatuks raskekaalus. Teise koha saavutas tema klubikaaslane Elari Piksar kehakaalus kuni 96 kg ning kolmandaks tuli samuti Tapa SK võistleja Roman Sviridov raskekaalus.

Kehakaalus kuni 66 kg oli neljas Marger Pormann (SK Kadrina) ning viiendad kohad said Andres Kaima (SK Tapa) kehakaalus kuni 74 kg ja Maick Meibaum (SK Kadrina) kehakaalus kuni 84 kg.

Stockholmis peetud rahvusvahelise jõuprooviga on järjekordne maadlushooaeg avatud ning järge ootab hulk koduseid ja rahvusvahelisi maadlusvõistlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles