Eksmeer on Püssile seni võlgu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Püssi endine linnapea Enn Siska, kellelt kohus mõistis Püssi linna kasuks välja 54 000 krooni, on linnale senini enam kui 6000 krooni võlgu.


Suurema osa summast on linn kohtutäituri kaudu kätte saanud, kirjutas Põhjarannik.

Eelmise aasta märtsi keskel mõistis Tartu halduskohus Siskalt linna kasuks välja 54 000 krooni. Halduskohus rahuldas Püssi linna kaebuse Siska kohta osaliselt ning mõistis ekslinnapealt välja tema süülise teenistuskohustuste rikkumisega tekitatud kahju. Lisaks pidi Siska kandma kohtukulud, mida oli 1620 krooni eest.

Endine linnapea, kes lahkus ametist omal soovil ning kelle ootamatu lahkumise aeg langes kokku audiitori raporti valmimisega, on linnale tagastanud ligi 50 000 krooni, kuid maksta on veel 6632 krooni.

Püssi linnapea Marge Männi sõnul ei ole raha kättesaamine eksmeerilt olnud kerge, sest kõik saadud summad on tulnud kohtutäituri kaudu, lisaks tuleb linnavalitsusel pidevalt vastata Siska infopäringutele, mis tal seoses kohtutäituri tegevusega tekivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles