Mahhatškala Anži pakub Hiddinkile hiiglaslikku palka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink
Guus Hiddink Foto: SCANPIX

Kameruni koondise ründajast Samuel Eto’ost maailma enimteeniva jalgpalluri teinud Venemaa klubi Mahhatškala Anži on taas valmis välja käima tavainimese jaoks hullumeelsena tunduva summa – nüüd soovitakse enda ridadesse saada hollandlasest treenerit Guus Hiddinkit.

Anži maksis Eto’o eest tema eelmisele koduklubile Milano Interile 25 miljonit eurot ning ühe hooaja eest teenib Eto’o 20,5 miljonit eurot.

Hiddinkile pakutakse aga enam kui 25 miljoni euro (22 miljoni naelsterlingi) suurust aastapalka ning hollandlasega soovitakse sõlmida kolmeaastane leping, kirjutab Daily Mail.

Kuna Hiddink on olnud ka Venemaa koondise peatreener, on Dagestanis baseeruv klubi veendunud, et just Hiddink aitaks neil Euroopas ilma teha.

Praegu on Hiddink Türgi koondise peatreener ning kui Türgi peaks kvalifitseeruma 2012. aasta EM-finaalturniirile, on Anži miljardärist omanik Suleiman Kerimov valmis senikaua ootama, et siis järgmisel suvel Hiddinkiga leping sõlmida.

Tegelikult tegi Anži samas hinnaklassis pakkumise ka Madridi Reali juhendajale Jose Mourinhole, ent portugallane lükkas selle tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles