Karlovalastel õnnestus varastatud kringel üles leida

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku Anna Edasi ukse kohale sai paar nädalat tagasi paika uhke metallkringel, mille kinkisid kohvikule linnaosa elanikud. Möödunud nädalavahetusel viis kellegi kuri käsi kringli minema. Nüüd on see taas leitud.
Kohviku Anna Edasi ukse kohale sai paar nädalat tagasi paika uhke metallkringel, mille kinkisid kohvikule linnaosa elanikud. Möödunud nädalavahetusel viis kellegi kuri käsi kringli minema. Nüüd on see taas leitud. Foto: Margus Ansu

Läinud nädalavahetusel Tartus Tähe tänaval asuva Anna Edasi kohviku sissepääsu kohalt varastatud metallist kringel on üles leitud.

Karlova seltsi juhatuse esimees Ahto Külvet tänab suhtlusportaalis Facebook kõiki info levitajaid ja kaasaelajaid ning annab teada, et pronksist kringel toodi tagasi teisipäeva õhtul kella poole üheksa paiku. See lebas leidja kinnitusel Lootuse tänaval põõsa all.

Külvet lisas, et kuju on varaste käe läbi ka kannatada saanud. «Väike mõlk oli sees ja natuke katki,» märkis Külvet ning lisas, et ülehomme läheb taies sepa hellade käte vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles