Ansip: Laari taandumine võimuliitu ei kõiguta

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar ja Andrus Ansip koalitsioonilepet allkirjastamas.
Mart Laar ja Andrus Ansip koalitsioonilepet allkirjastamas. Foto: Peeter Langovits

Peaminister Andrus Ansipi hinnangul ei raskenda Mart Laari otsus IRLi esimeheks mitte kandideerida koalitsiooni edasist tööd.

«Mart Laar on ise kommenteerinud, et ühel hetkel tuleb poliitikul selline otsus vastu võtta,» ütles Ansip ERRi uudisteportaalile.

«See on tema otsus. Minu hinnangul oleks ta võinud veel pikka aega Eesti poliitikas jätkata, ka erakonna esimehena, aga teise erakonna esimehel on raske seda kommenteerida.»

Ansip loodab samas, et Laar jätkab kaitseministrina, sest peaministri arvates on koalitsioonipartnerite juht selles ametis väga hästi hakkama saanud.

« Selles olen küll täiesti kindel, et koalitsioon jätkab sõltumata sellest, kes on IRLi esimees,» vastas Ansip küsimusele, kas Laari loobumine võib olukorra koalitsioonis keeruliseks muuta.

Mart Laar ütles tänasele Postimehele antud intervjuus, et taandub paari kuu pärast erakonna juhtimisest, kuid soovib jätkata siiski partei liikme ja kaitseministrina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles