Telesaate «Radar» toimetusega liitub Eeva Esse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeva Esse
Eeva Esse Foto: Kalev Lilleorg

Uuriva ajakirjanduse telesaate «Radar» meeskonnaga ühineb tuntud tele- ja raadioajakirjanik Eeva Esse. Essest saab saate toimetaja ning ta asub tööle 23. juulil.

««Radariga» liitumine on minu jaoks väga põnev väljakutse, mis annab võimaluse töötada koos silmapaistvate tegijatega ja teha Eesti parimat ajakirjanduslikku telemagasini,» lausus Esse. Ta lisas, et «Radar» on viimaste aastatega kasvanud väga tugevaks märgiks Eesti telemaastikul. «Mulle väga meeldib saatele iseloomulikuks saanud teistsugune teemakäsitlus ja lugude jutustamise stiil.»

Eeva Esse on viimased kuus aastat töötanud ERRis, kus ta on täitnud «Aktuaalse kaamera» majandusuudiste toimetaja-saatejuhi rolli, olnud majandussaate «Kapital» toimetaja ning juhtinud inimõiguste saadet «Igaühe õigus» ja teadussaadet «Uudishimu tippkeskus». Alates 2014. aastas juhtis Esse Raadio 2 uudistemagasini «Agenda».

«Radari» uus hooaeg jõuab Kanal 2 eetrisse alates 4. septembrist. Saate uus peatoimetaja on pikaaegse ajalehe- ja telekogemusega Kärt Anvelt. Samuti liitub toimetusega seni «Aktuaalse kaamera» Tartu korrespondendina töötanud Ege Tamm. «Radaris» jätkavad saate vaatajatele juba tuttavad Robert Kõrvits, Jüri Butšakov, Jekaterina Minkova ning Stass Kuznetsov. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles