Volikogu hipodroomi-komisjon peatas oma tegevuse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna hipodroom.
Tallinna hipodroom. Foto: Artur Sadovski

Tallinna linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti poolt hipodroomi ala detailplaneeringu täiendavaks läbivaatamiseks moodustatud komisjon peatas pärast esimest kokkusaamist oma tegevuse.


«Komisjon kuulas linna esindava juristi ettekande menetluse seisust. Kuna komisjonil ei ole võimalust ega pädevust teostada uurimistoiminguid paralleelselt kohtuga, siis otsustati oodata ära kohtu seisukohad ja seejärel otsustada edasised sammud,» rääkis komisjoni esimees Anu Hallik-Jürgenstein ERR-i uudisteportaalile.

Tänavu 2. juunil võttis volikogu vastu Paldiski mnt 50 kinnistu ja lähiala planeeringu, mille kohaselt tuleb senisele Tallinna hipodroomi alale elurajoon koos mitmesuguste sotsiaalrajatistega.

Seoses suvel avalikuks tulnud linnaplaneerimise ameti juhataja Toomas Õispuu ja hipodroomi ala arendajat esindanud vandeadvokaat Viktor Kaasiku pistiseasjaga pidas linnavõim vajalikuks üle kontrollida, kas planeeringu menetlemine on toimunud seadusi järgides.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles