Mereväe ohvitserid kaaluvad süüdistustele vastamiseks kohtusse pöördumist

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mereväebaas.
Mereväebaas. Foto: kaader Reporter.ee videost

Mereväe kaptenleitnant Annes Vainomäe sõnu kaaluvad osad mereväe ohvitserid lahkunud ohvitseri süüdistustele vastamiseks kohtusse pöördumist.

«Kiri on kirjutatud vihaga, hull on asja juures see, et on tõmmatud esile väga vanu asju, mis on osaliselt linnalegendid. Inimene on fabritseerinud ja moonutanud fakte selleks, et muuta situatsioone või näidata situatsioone palju hullematena, kui nad tegelikult on,» rääkis Vainomäe Reporter.ee teatel.

«Väga valus on sellist asja lugeda. Eriti arvestades sellega, et mainitakse nimesid, see teeb asja eriti isklikuks,» nentis Vainomäe.

«Intellektuaalne tase on väga madal, kui räägitakse inimeste omadustest, selle asemel et rääkida sellest, kuidas organisatsiooni paremaks teha,» sõnas kaptenleitnant.

«Süüdistused on uskumatult tõsised, neid on võimatu tõsiselt võtta,» lisas ta.

«Meie, laevastikuohvitseride klubi, tahame oma mehi kaitsta, analüüsime selle asja läbi. Ei taha lubadusi anda, aga võtame asja väga tõsiselt. Soov on minna edasi, et oma inimesi eelkõige kaitsta ja läbi selle mereväe mainele tekitatud kahjust üle saada,» sõnas Vainomäe.

Osad ohvitserid kaaluvad oma hea nime taastamiseks kohtusse pöördumist. «Kohtusse pöördumine on üks variant, aga praegu ei tahaks välja lubada, kuidas see tegelikult toimuma hakkab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles