Noor elupäästja peab hädaliste abistamist elementaarseks (4)

Kadri Kuulpak
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger sai eile Postimehe ajakirjanikuga rääkimise ajal hakkama veel ühe heateoga, kui leidis Tallinnas Pirita jõe kõrvalt pingi alt rahakoti, kus olid sees vaid dokumendid, ning palus oma emal kohe sotsiaalmeedia kaudu hakata selle omanikku otsima.
Roger sai eile Postimehe ajakirjanikuga rääkimise ajal hakkama veel ühe heateoga, kui leidis Tallinnas Pirita jõe kõrvalt pingi alt rahakoti, kus olid sees vaid dokumendid, ning palus oma emal kohe sotsiaalmeedia kaudu hakata selle omanikku otsima. Foto: Tairo Lutter

Kui keegi vajab abi, siis veendu selles, et oled võimeline abi osutama, lausus 12-aastane Roger Kuura, kes aitas möödunud laupäeval Viljandi järvest välja sügavas vees uppumisohtu sattunud kuueaastase poisi.

Kui 12-aastane Roger oli kuueaastase poisi laupäeval Viljandi järve kaldale toonud, ei reageerinud endiselt keegi. Päästetu ei tahtnud jalgu alla võtta, mistõttu Roger üritas teda omal jõul püsti hoida. Lõpuks sekkus rannaline, kes poisi rannavalvuri juurde toimetas.

Hätta sattunu oli vett kurku tõmmanud ja köhis, kuid esmaabi ei vajanud. Üks rannavalvuritest asus poisi vanemaid otsima ja leidis lapse isa lähedalolevast kohvikust.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles