Rannapark täitub taas tuhandete rõõmsate lastega

Karin Allik
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta festivali külastas ligikaudu 6000 inimest.
Eelmise aasta festivali külastas ligikaudu 6000 inimest. Foto: Madis Sinivee

Ülehomme toimub Pärnu Rannapargis kolmas rõõmsate laste festival. Avatud on töötoad, lastetoodete disainiturg, beebi- ja väikelasteala, üles astuvad paljud esinejad. Samuti saavad huvilised tutvuda perepuhkuse pakkujate ja spordialadega.

Mullu väisas üritust hinnanguliselt 6000 inimest, sel aastal oodatakse niisama suurt hulka. Korraldustiimi liige Kerstin Raja selgitas, et külastajate arvu ei soovita eriti suurendada: vältimaks järjekordi ja tagamaks kõigile meeldiv päev, on möödunud aastate hulk täpselt sobiv.

Päeva kestel pakutakse huvilistele ligikaudu 100 õpikoda: nii lapsed kui vanemad saavad meisterdada, maalida, ehitada, kokata ja isegi patse punuda. Kursustel osalemise eest lisatasu ei pea maksma – need sisalduvad viieeuroses piletihinnas. Küll aga tasub mõnest töötoast osa saamiseks end vähemalt 15 minutit varem registreerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles