TV3: Katrin Siska pere sai linnalt maad

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader TV3 videost

Tallinnas rahulikus Pirita-Kose elurajoonis on naabrid omavahel vaenujalal krundi pärast, mida üleaedsed endale ihaldasid ning mille omanikeks said endise ninjatüdruku ja nüüdse keskerakondlase ning Lindakivi kultuurikeskuse direktrissi Katrin Siska vanemad.

Nüüd on vaidlus jõudnud juba kõrgemale poliitilisele tasandile ja asjasse sekkunud ka IRLi esindaja, vahendasid «Seitsmesed uudised».

Nimelt esitas linnavolinik Kalev Vapper abilinnapeale arupärimise ja kahtlustab, et lugu ei ole päris puhas, kuna linn taotles riigilt üle 3000 ruutmeetri suurust Künnapuu 5 kinnistut, jättes mingil põhjusel taotlusest välja 313 ruutmeetri suuruse kinnistuosa. Kuna antud maalapil puudub juurdepääs teele, polnud riigil võimalik sellest iseseisvat kinnistut moodustada ja see tuli liita naaberkinnistuga.

«Ja nüüd – oh imet – selgus, et see on liidetud siis Künnapuu 7 krundiga ja selle krundi omanikuks on proua Jelena Bazarova, kes laiemale üldsusele võiks olla tuntud kui Katrin Siska ema,» rääkis IRLi kuuluv Vapper.

Siska vanemad on aastaid vaidlusalust krunti harinud ja arvavad, et neil on sellele moraalne õigus, naaber aga ajavat lihtsalt kiusu. Jelena Bazarova ütles, et Katrin Siska ei ela vanemate juures ning kinnitas, et ei kuulu ise Keskerakonda.

Bazarova abikaasa Toomas Siska nimetas toimuvat üllatavaks ja võrdles seda, et naaber esitas maa ostmiseks taotluse olukorraga, kus keegi teiste korterist tükki osta tahab. Ühe kohaliku elaniku sõnul olevat Siskade omaks saanud maad ihaldav naaber kõigi ümberkaudsete elanikega konfliktis.

Valduri-nimeliselt mehelt endalt, kes krundile hammast ihub, teleuudistel kommentaari saada ei õnnestunud, sest majauks jäi suletuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles