Tänasele A-ha kontserdile oodatakse ligi seitset tuhandet inimest

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevalmistused A-ha kontserdiks käivad Tartu laululaval täie hooga.
Ettevalmistused A-ha kontserdiks käivad Tartu laululaval täie hooga. Foto: artur laugamets

Tartu lauluväljakul käib hetkel kibekiire A-ha kontserdi ettevalmistus. Korraldajad ootavad sellele ligi seitset tuhandet inimest.

Lauluväljaku peasissepääsu vastas piletikassa juures, kust vuhisevad mööda triatloni Euroopa meistrivõistluste sportlased, on juba koha sisse võtnud turvamehed. Laululavale on paigaldatud eraldi lava, mis on suurem kui näiteks kodumaistel suvetuuridel. Laval sehkendavad tehnikud ning helipuldis on juba kohal A-ha isiklik helimees.

«Võtame vaikselt hoogu, tahame hakata korraldama Tartus järjest rohkem kontserte. Eelmisel aastal tegime Vanemuises kontserdi Zuccheroga, see läks hästi ja kohe oli ka see A-ha teema laual,» ütles kontserti korraldava Live Nation Estonia promootor Karl Sirelpuu. A-ha alustab täna lauluväljakul kell üheksa õhtul, bändi soojendajana astub kell 19.30 lavale Lenna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles