Vanglast vabanenud mees ähvardas ema ahjuroobiga ja pani tema kinnistu põlema (1)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivallaga ähvardamine.
Vägivallaga ähvardamine. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alles aprillis vanglast vabanenud 40-aastane mees võeti Ida-Virumaal Alutaguse vallas uuesti vahi alla, kuna ta ähvardas süüdistuse järgi ahjuroobiga oma ema ning süütas viimase kinnistul asuva kõrvalhoone.

Viru ringkonnaprokuratuuri teatel astus täna Narvas kohtu ette mees, keda süüdistatakse oma ema tervisekahjustuse tekitamisega ähvardamises ja võõra asja rikkumises.

Süüdistuse järgi süütas mees tänavu 12. mail Alutaguse vallas tema 61-aastasele emale kuuluval kinnistul asuva puidust kõrvalhoone. Tulekahjus hävines täielikult kõrvalhoone ja osaliselt selle kõrval asuv saunahoone. Samuti hävinesid kõrvalhoones olnud esemed. Tulekahjuga tekitas mees oma emale kahju summas 6519 eurot.

20. mail lukustas mees prokuratuuri esitatud sündmuste versiooni järgi samas kohas asuva elumaja ukse seestpoolt, millega takistas emal majast lahkumist. Süüdistatav võttis ahjuroobi, jooksis sellega majas ringi ja vehkis, millega tekitas emale hirmutunde, et ta lööb teda. Kui kannatanu soovis politseisse helistada, võttis poeg tema käest mobiili. Naisel õnnestus majast lahkuda akna kaudu.

Alles 27. aprillil vanglast vabanenud mees võeti 20. mail uuesti vahi alla. Tänasel eesistungil otsustati, et asja kohtulik arutamine algab alates 3. oktoobrist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles