Täna algab Windows Phone Mango väljastamine

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Tänasest algab Microsofti mobiiliopsüsteemi Windows Phone uuenduse Mango väljastamine, uuendus jõuab kuu aja jooksul kõigi Windows Phone kasutajateni üle maailma.

Microsofti teatel võimaldavad uued funktsioonid senisest lihtsamini suhelda oma kontaktidega erinevates võrgustikes. Esimesed Mango jaoks ehitatud telefonid - HTC Titan ja HTC Radar - peaksid Eestisse jõudma selle aasta jooksul.

«Eelmise operatsioonisüsteemiga võrreldes sisaldab Mango rohkem kui 500 uuendust, näiteks rakendust kõigi sotsiaalvõrgustike üheaegseks jälgimiseks, gruppide loomist erinevate tutvusringkondade jaoks, samuti mitme rakenduse korraga töötamist,» tutvustas uuendusi  Microsoft Eesti tehnoloogiaevangelist Andres Sirel.

«Windows Marketplace'is on Mango jaoks saadaval üle 30 000 erineva rakenduse, millega elu nutitelefoni abil veelgi mugavamaks muuta,» lisas Sirel.

Mangos on võimalik kasutada Microsofti programme ja teenuseid nagu Office, Internet Explorer 9, Windows Live ja Bing. People Hub rakendus koondab endasse uudised Facebookist, Windows Live'ist, LinkedInist ja Twitterist.

Windows Phone 7 telefoni omanikud saavad oma opsüsteemi Mango versioonile tasuta uuendada. Mango jaoks loodud uue riistvaraga telefonid toetavad mobiil-ID kasutamist, Mangole uuendatud vanadel telefonidele mobiil-ID tugi ei laiene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles