NOËP Narvas: eesti keelega siin hätta küll ei jää (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vene meelelahutusportaal Limon tabas NOËPi ehk Andres Kõpperi Narvas pärast Baltic Sun festivalil antud kontserti ja uuris, kuidas popstaar seal eesti keelega hakkama sai ning kuidas ta oma vaba aega veedab. 

NOËP, kes oli üllatunud, kui palju vene fänne tal on, kinnitas, et sai Narvas eesti keelega igati hästi hakkama. «Väga tihti ma Narva ei satu, aga mulle väga meeldib see jõeäärne ala ja linnus,» kiidab ta. 

NOËP on andnud tänavu kontserte üle Euroopa mitmes suurlinnas Pariisis ja Berliinis ja omasõnul on ta jõudnud nii kaugele just tänu tiimile, kes ta seljataga on. Teiste seas tänab NOËP videos ka oma peret ja loomulikult tüdruksõpra. 

Vaba aega on artistil vähem. Tihti peale kontserti ta lihtsalt pakib asjad ja läheb magama. Kuid kinos meeldib talle väga käia. «Olen suur kinosõber, eriti vihmase ilmaga on seal mõnus,» räägib Kõpper. «Isegi päikselise ilmagavõin minna kinno, kui aus olla,» lisab muusik.

Vaata videost, millised on NOËPi muljed Narvast 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles