Video: algkoosseisu kuulunud Klavan aitas Liverpooli võiduni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Anthony Devlin / PA Wire/PA Images

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool alistas järjekordses hooajaeelses treeningmängus Inglismaa esiliigas mängiva Blackburn Roversi 2:0.

Liverpooli mõlemad väravad sündisid teisel poolajal, kui sihile jõudsid serblane Lazar Markovic ja inglane Daniel Sturrige. Lisaks jättis James Milner esimesel kolmveerandtunnil realiseerimata 11 meetri karistuslöögi – Blackburni väravavaht David Raya tõrjus inglase löögi.

Liverpooli avavärava löönud Markovic kuulub klubi hingekirja aastast 2014, kuid teeninud laenulepingu alusel mängupraktikat erinevates klubides, nagu näiteks Istanbuli Fenerbahces, Lissaboni Sportingus, Hull Citys ja Brüsseli Anderlechtis. Teise tabamuse eest hoolitsenud Sturridge mängis viimased pool hooaega samuti laenulepingu alusel West Bromwich Albionis. 

Klavan kuulus Liverpooli algkoosseisu ja viibis väljakul kogu esimese poolajal, kui moodustas keskkaitsepaari kamerunlase Joel Matipiga. Lisaks mängisid avapoolajal kaitseliinis äärekaitsjad Alberto Moreno ja Nathaniel Clyne.

Liverpooli järgmine kontrollmäng leiab aset eeloleval pühapäeval, kui USA-turnee raames minnakse vastamisi Dortmundi Borussiaga. Seejärel kohtutakse ookeani taga Manchester City ja Manchester Unitediga. USA-turneel osaleb ka sellel suvel Liverpooliga liitunud Šveitsi koondise tähtmängija Xherdan Shaqiri. Ettevalmistusperiood uueks hooajaks lõppeb Euroopas, kui Liverpool kohtub 4. augustil neutraalsel väljakul Napoliga ja kolm päeva hiljem koduväljakul Torinoga.

Liverpool peab Inglismaa kõrgliiga avavooru lahingu 12. augustil, kui kodusel Anfieldil kohtutakse suvel oluliselt meeskonda täiendanud West Ham Unitediga, kes möödunud hooajal saavutas 13. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles