Püss paukus ja roos lõhnas. Vägev!

Gert Kiiler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guns N’ Roses Tallinna laulukaare all. Kolm tundi ja 15 minutit. Kokku 32 pala, kamaluga hitte, kavereid ja vähemtuntud lugusid sekka.
Guns N’ Roses Tallinna laulukaare all. Kolm tundi ja 15 minutit. Kokku 32 pala, kamaluga hitte, kavereid ja vähemtuntud lugusid sekka. Foto: Gert Kiiler

1992. aasta hilissügisel tõi isa mulle Soomest Guns N’ Rosese tuuri «Use Your Illusion» särgi. Et T-särgi tavapäraseks kandmiseks oli ilm külm, presenteerisin seda koolis käies kampsuni peal. Oli küll kuidagi tobe, aga ilma ka ei saanud. Umbes kaks aastat tagasi olin sunnitud selle särgi ära viskama, sest see ei tahtnud enam koos püsida.

See on ilmekas näide, et ühel eluperioodil oli Guns N’ Roses mulle väga oluline bänd. Muidugi pean tunnistama, et pärast põhikoosseisu lagunemist huvi nende meeste tegevuse vastu vaibus. Ning tundus, et lootus Slashi, Duffi ja Axlit koos ühel laval näha on sama suur nagu ujuda Viljandi veekeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles