Foto: Murastes keeras väikekaubik ette alarmsõitu teinud kiirabiautole, üks inimene sai tõsiselt viga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Murastes.
Avarii Murastes. Foto: Lugeja pilt

Täna õhtul juhtus avarii Harjumaal Murastes, kus kiirabiautole sõitis teine sõiduk sisse. Avariis sai tõsiselt viga üks inimene.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Barbara Lichtfeldt ütles, et kokkupõrge toimus Muraste külas Rannamõisa teel kell 18.38. «Liiklusõnnetus juhtus kiirabiauto ja sõiduauto Citroen Berlingo vahel,» ütles Lichtfeldt.

Lichtfeldti sõnul tegi kiirabiauto esialgsetel andmete järgi alarmsõitu. «Citroen Berlingo ei andnud kiirabiautole teed ja keeras ette. 

Kiirabi juht Raul Adlas ütles Postimehele, et avariis sai tõsiselt viga Citroeni juhtinud naine. Kiirabiautos viibinud meedikud vigastada ei saanud, kuid nad läbisid tervisekontrolli. Samuti ei saanud viga kiirabiautos viibinud patsient.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus kiirabiauto külje peale ning sõiduauto Citroen Berlingo kraavi. Liiklus oli kohapeal häiritud.

Sündmuskohast pildi teinud Postimehe lugeja sõnul sõitis avariipaiga poole vähemalt kolm kiirabiautot, üks päästeameti sõiduk ning mitmed politseiautod.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles