Raasiku aleviku põrandaalusest kanepikasvatusest sai alguse tulekahju (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanep.
Kanep. Foto: Jason Redmond

Reede õhtul kell 23:26 toimus tulekahju Raasiku alevikus, kus põles kahekorruseline kivist hoone. Tulekahju kustutamise ajal leiti hoonest kasvamas suures koguses kanepitaimi.

«Meile teadaolevalt sai tulekahju alguse hoones olevast valgustist,» kommenteeris Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Barbara Lichtfeldt. Tema sõnul on politsei ka varem kokku puutunud juhtumitega, kus kanepikasvatusest saab alguse tulekahju.

«Kanepi kasvatamine on keelatud ning teame, et taimi proovitakse kasvatada ka kortermajades. Selline tegevus on ohtlik kõikidele elanikele. Ise ehitatud kütte,- ventilatsiooni,- niisutus- ja valgustussüsteemid võivad tekitada lühist ja süttida. Kui kellelgi on kahtlus, et tema naaber kasvatab kanepitaimi, siis tuleks enda turvalisuse huvides sellest teada anda politseile,» kommenteeris Lichtfeldt

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles