Nordica tühistas 20 töötaja haigestumise tõttu lende

Merilin Mändveer
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk.
Nordica lennuk. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nädalavahetusel oli Nordica lennufirma sunnitud ära jätma viis lendu, sest ligi 20 töötajat olid haigestunud, lausub Nordica pressiesindaja Toomas Uibo.

Uibo teatab, et reedese seisuga olid haiguslehel 20 töötajat ning nende hulgas on nii haigestunud piloote kui pardateenindajaid. Tänaseks on see arv kahanenud 15 töötajani. «Teame, et kuumalaine tõttu on paljud endale autodes ja kodudes konditsioneeriga liiga teinud ning mitmed kolleegid on teatanud, et tegemist on kergemat sorti külmetusega,» selgitab Uibo.

Seoses personali puudumisega tühistati laupäeval neli lendu ning pühapäeval üks lend. Uibo sõnul annab Nordica endast kõik, et lennufirmal oleks ka eriolukordadega toimetulekuks rohkem personali. «Nordical on varumeeskondi, kuid sooviksime, et neid oleks enam.»

Ta lisab, et igal lennufirmal tekib peale ära jäänud lendu kohustus pakkuda reisijatele alternatiivseid võimalusi sihtpunkti jõudmiseks ning seda Nordica ka teeb. «Inimesed, kes on meiega oma kontaktandmeid jaganud saavad kindlasti klienditeeninduselt abi. Kui on eriolukord ja ära jääb mitu lendu korraga, võib tekkida teeninduses pikem järjekord, kuid kõigile reisijatele leitakse alati lahendus,» lausub Uibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles