Sotsiaalministeeriumi asekantsler avaldas tavatu töökuulutuse (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Andreas Ehrlich
Sten Andreas Ehrlich Foto: Joakim Klementi

Juuli alguses sotsiaalministeeriumi tööala asekantsleri ametis alustanud Sten Andreas Ehrlich avaldas riigiametniku kohta tavatu töökuulutuse.

«Tähelepanu-tähelepanu, sotsiaalministeerium otsib tööhõive osakonnale juhatajat. Teisisõnu, ma otsin endale asendajat. Selle ametikoha täitmine on paganama põnev, aga ägisen koormuse all. Nii et, palun kandideerige või vähemalt jagage kuulutust. Help a brother out,» kirjutab alates 2017. aasta augustist sotsiaalministeeriumi tööhõive osakonda juhtinud Ehrlich.

Ehrlichi sõnul on selles ametis suured väljakutsed, aga see-eest koosneb meeskond oma ala tippudest, palk ja töötingimused on konkurentsivõimelised ning kolleegid toredad.

Sotsiaalministeeriumi ametlik töökuulutus on märksa traditsioonilisem. Kandideerijalt nõutakse inimeste ja/või protsesside juhtimise kogemust, magistrikraadi, väga head argumenteerimis- ja läbirääkimisoskust, häid teadmisi tööturuteenustest ja visiooni nende tulevikust, oskust luua innustav ja eesmärgistatud töökeskkond, suurepärast eesti  ja väga hea inglise keele oskust.

Sotsiaalministeeriumi teatel on oodatud kandideerima kõik inimesed sõltumata nende soost, kultuurilisest ja sotsiaalsest taustast, vanusest, usutunnistusest, veendumustest, puudest või seksuaalsest sättumusest.

Ametikohale on sotsiaalministeeriumi palgajuhendis kehtestatud palgavahemik 2290-3430 eurot.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles