Tallinna linnatranspordi uue juhi Boroditši palk jääb saladuseks (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Borodits
Deniss Borodits Foto: Postimees.ee

Tallinna Linnatranspordi AS (TLT) ei avalda uue juhi Deniss Boroditši palka; Boroditš ei ole enda sõnul veel võimaliku Tallinna linnavolikogus jätkamise kohta otsust teinud.

«Lepingu sisu on konfidentsiaalne ning ma pean sellest kinni,» ütles TLT juhiks valitud Deniss Boroditš BNSile vastuseks küsimusele tema uue tööga kaasneva palganumbri kohta. «See on selles vahemikus, mida linnavolikogu ette näeb linna ettevõtete juhtkonnale,» märkis ta.

Ka TLT nõukogu esimees ja Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf ei soovinud palganumbrit kommenteerida ning soovitas seda küsida Boroditšilt.

Linnavolikogus jätkamise kohta ei ole Boroditš veel otsust teinud ning Boroditši sõnul ei ole ta selle üle enne TLT juhi kohale kinnitamist eriti mõelnud. «Ükski seadus seda ei keela [volikogus jätkata], aga kindlasti on esikohal TLT huvid,» märkis ta.

«Kindlasti polnud volikogu mandaat hinnaks,» ütles Boroditš rääkides TLT juhi kohale valimise tagamaast ning lisas, et nõukogu ei ole seda temalt nõudnud.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles