Hendrik Agur: meil saavad tööd parimad

, GAG direktor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Agur õpetajate palgatõusu kõnekoosolekul.
Hendrik Agur õpetajate palgatõusu kõnekoosolekul. Foto: Toomas Huik

Gustav Adolfi gümnaasiumis saavad tööd parimad, selgitab kooli direktor Hendrik Agur oma personalipoliitikat.

GAGi personalipoliitika aitab ellu viia kooli peamisi strateegiaid ja eesmärke ning sellega on otseselt seotud kooli sobiva kaadriga komplekteerimine. Personal peab olema kooli ühtseid väärtusi kandev, häid isikuomadusi omav ja professionaalne. Õpetajad peavad oskama oma ainet hästi edastada ning õpilastes õppimise vastu huvi tekitada, kuid võrdselt tähtsal kohal sealjuures on ka laitmatud isikuomadused.

Õnnelikud õpilased ja õpetajad õnnelikus koolis! See on meie deviis.

Mis puudutab GAGist lahkunud õpetajaid, kes on asunud rünnakule, siis tundes neid inimesi, on selline käitumine ootuspärane. Personalipoliitika meie koolis on selge ja lihtne: tööd saavad parimad.

Näite ilmestamiseks olgu lisatud väike fakt: mõlemad füüsikaõpetajad (Vello Veltri ja Aarne Silas), kes lahkusid – vahetult järgmisel aastal, mil neid ei olnud ja tehtud said kaadrimuudatused, tõusid GAGi füüsika riigieksamitulemused vabariigis teisele kohale (80,3 punkti) Tallinna Reaalkooli järel ja Hugo Treffneri gümnaasiumi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles