Raplamaal hukkus rongi alla jäänud mees (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raplamaal Kehtna vallas Hertu külas jäi täna kell 12.25 Viljandist Tallinna suunduva reisirongi alla mees, kes hukkus. Mehe isik ei ole hetkel tuvastatud.

Õnnetus juhtus kell 12.25 Hertu külas umbes kaks kilomeetrit Keava peatusest Rapla poole. Esialgsetel andmetel märkas rongijuht raudteel liikuvat inimest, andis signaali ja pidurdas, kuid rongi polnud võimalik nii kiiresti peatada. 

Rongis olnud inimesed vigastada ei saanud ja rong jätkas veidi aja pärast teekonda, kuid õnnetus põhjustas rongiliikluses häireid. Elron jagab oma kodulehel infot erakorraliste muudatuste osas sõidugraafikus

Rapla politseijaoskonna välijuht Anti Šapkin ütles, et juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel. «Rongi kiiresti peatada pole võimalik ja raudtee läheduses liikudes tuleb jalakäijail veenduda, et rongi lähenemas pole,» lisas Šapkin.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles