Köögimööbli tellimisel tehtud vead lähevad kalliks maksma

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köögisaarele peab piisavalt ruumi jääma, muidu saab sellest üks väga tülikas lahendus.
Köögisaarele peab piisavalt ruumi jääma, muidu saab sellest üks väga tülikas lahendus. Foto: a:ruut

Suvisel remondiajal võtavad paljud ette köögi sisustamise või renoveerimise, kuid omaenese tarkusest ei pruugi alati jätkuda ja kõigele tähelepanu pöörata. Spetsialistid annavad nõu.

Enne kui hooga asja kallale asuda, tuleb köögi puhul kõvasti mõttetööd teha, sest hiljem on altminekuid raske parandada. Hannes Kail eritellimuskööke valmistavast ettevõttest a:ruut ütleb, et selgeks tuleks mõelda, mis kuhugi paigutada ja millised on pere harjumused köögis, sest selle kasutamine peab olema mugav kõigi jaoks.

Köögikujundaja Hiie Härm kinnitab, et plaan peab paigas olema. «Mul on klientidele koostatud väga mahukas ankeet, paljude küsimustega, mis aitavad asju läbi mõelda. Milline stiil, millised kapiuksed, kui kõrged, milline tehnika, milline valamu, millised furnituurid ja nii edasi,» sõnab ta. Kõik need küsimused aitavad kaasa tellijale ideaalselt sobiva nii-öelda rätsepaköögi valmimisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles