Tühjaks tehtud transpordifirma uus juht: me ei alusta isegi nullist, vaid miinusest (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paari kuu eest Via3L Speditioni uue juhina alustanud Seppo Tanieli sõnul oli vaatepilt tühjas kontoris sürrealistlik.
Paari kuu eest Via3L Speditioni uue juhina alustanud Seppo Tanieli sõnul oli vaatepilt tühjas kontoris sürrealistlik. Foto: Sander Ilvest

Ühe nädalavahetusega kogu vara ja töötajad kaotanud transpordi- ja logistikafirma Via3L Speditioni uue juhi sõnul näevad nad praegu kurja vaeva, et ettevõte uuesti üles ehitada. «Kui klassikaline idufirma alustab nullist, siis meie alustame miinusest,» ütles ta.

Juuli alguses tabas Via3L Speditionit šokk, kui suuromanikud avastasid, et olid paari päevaga ilma jäänud ettevõtte autodest, arvutitest, klientidest, oskusteabest, aga ka pea kõigist töötajatest. Firma omanikud eesotsas Meelis Saaresaluga süüdistasid suurvarguses otseselt Via3L Speditioni eksjuhte Elmer Maasi ja Lauri Latti, kes kuuldavasti alustasid kõrvalt uue logistikafirmaga Nordic Spedition OÜ. Olgu siiski öeldud, et kumbki mees ei kuulu praegu formaalselt viimase juhatusse ega omanike ringi.

Maas ja Latt meediale kommentaare ei jaganud. Küll aga ütlesid nad advokaat Paavo Kochi suu läbi, et nemad pole midagi omastanud ega varastanud, vaid nad lahkusid firmast, kuna kõik läbirääkimised ettevõtte enamusosanikega jooksid ummikusse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles