Video: Istanbulis varises kokku kortermaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majavaring Istanbulis.
Majavaring Istanbulis. Foto: AFP/SCANPIX

Tugev vihmasadu põhjustas Türgis Istanbuli linnas maalihke, mille tagajärjel varises kokku kortermaja.

Eile aset leidnud juhtumi käigus viis maalihe minema neljakorruselise kortermaja vundamendi, mille tagajärjel hoone kokku varises. Kuna maja kokkuvarisemist oli karta, siis saadeti sündmuskohale päästjad, kiirabi ja politsei ning lähedalasuv tee suleti autodele ja jalakäijatele.

Hoone varises kokku kohaliku aja järgi eile keskpäeval. Õnneks suutsid päästjad ohtlikust hoonest elanikud evakueerida ning varingu käigus keegi vigastada ei saanud.

Hoone omanik Emin Etürk väitis, et oli võime kõrvalasuvale krundile hotelli ehitamise eest hoiatanud. Hotelli ehitamist rahastas Türgi üks kuulsamaid jalgpallureid, varasemalt Atletico Madridi ja Barcelona ridades mänginud Arda Turan. 

Beyoğlu linnaosa vanem Ahmet Misbah Demircan ütles aga, et kokkuvarisenud hoonel puudusid vajalikud dokumendid. Hävinenud hoone ehitati 1994. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles