Mitmed Leedo firmad paistavad silma suure maksuvõlaga (2)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Leedo
Vjatšeslav Leedo Foto: Tairo Lutter

Pärast seda, kui Vjatšeslav Leedo enam oma Saaremaa Laevakompaniiga Eesti mandri ja saarte vahelist laevaliiklust ei korralda, on mitmed tema ettevõtted jäänud hätta maksude tasumisega ning osal neist on esitamata ka majandusaasta aruanded.

Saaremaa Laevakompanii, mille 2015. aasta käive oli üle 23,3 miljoni euro ja kasum 1,95 miljonit eurot, ei ole pärast seda enam aastaaruandeid esitanud ning neil on riigi ees 80 679 euro suurune maksuvõlg, kirjutab ERR.

Leedo kinnisvaraärisid koondava Holostovi Kinnisvarahaldus ASi mulluse majandusaasta tulemusi ei ole teada, kuna aruannet ei ole ettevõte senini esitanud.

Samuti Leedole kuuluv Compakt Varahaldus OÜ tegeleb peamiselt kinnisvara üürileandmisega Kuressaares ja Tallinnas ning töötajaid aruandeperioodil seal ei olnud. Majandusaasta aruanne on neil esitatud, kuid ettevõtte maksuvõlg on praegu ligi 185 000 eurot, millest 175 930 eurot on ajatatud.

Ligi 10 700 euro suurune maksuvõlg on ka kinnisvaraarendusega tegeleval Compakt Kinnisvara OÜl, kelle 2017. aasta majandusaruanne on esitamata. 

Leedo ettevõtetest loe pikemalt ERRist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles