Viljandit ootavad võimsad jalgpallinädalad

Marek Tiits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku mängumees Tanel Lang (paremal) jättis Tallinnas kohalikud vutifännid pika ninaga ning napsas nende eest väärt auhinna. Fotol on veel vähiravifondi Kingitud Elu asutaja Toivo Tänavsuu ja vabatahtlik Tiina Asper, kes oli loosimisel fortuuna rollis.
Tuleviku mängumees Tanel Lang (paremal) jättis Tallinnas kohalikud vutifännid pika ninaga ning napsas nende eest väärt auhinna. Fotol on veel vähiravifondi Kingitud Elu asutaja Toivo Tänavsuu ja vabatahtlik Tiina Asper, kes oli loosimisel fortuuna rollis. Foto: Jana Pipar (Eesti Jalgpalli Liit)

Maailmameistrivõistlustega kaasnenud paus kohalikus jalgpallis on läbi ning lõppev puhkuste aeg tähendab ka Viljandi jalgpalliklubile Tulevik, et tuleb taas tööle kibedalt pihta anda. Lähemad nädalad toovad meie linna jalgpalliellu kõvasti elevust ja kaugeid külalisi.

Reedel kell 17.30 saabuvad Viljandi linnastaadionile Euroopa klubijalgpalli kõige tähtsamad karikad, kõik kolm korraga. Linlastele pannakse vaatamiseks välja Meistrite liiga, Euroopa liiga ning UEFA superkarikafinaali trofeed. 15. augustil Tallinnas Real Madridi ja Atletico Madridi vahel peetava superkarikafinaali tutvustamiseks korraldatud karikate ringreisi korraldab Eesti jalgpalli liit ning karikafestivaliks nimetatud ettevõtmisega käib kaasas suuremat sorti melu: karikate imetlemise kõrval saab linnastaadionil mängida jalgpalliga seotud mänge, panna end proovile tehnikarajal, proovida mängukonsoole ja nii edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles