Cohen: Trump teadis kohtumisest Vene juristiga (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Ühendriikide president Donald Trump ja tema endine advokaat Michael Cohen.
Ameerika Ühendriikide president Donald Trump ja tema endine advokaat Michael Cohen. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi endine advokaat Michael Cohen väidab, et Trump teadis 2016. aasta juunis valimiskampaania ajal aset leidnud kohtumisest oma poja Donald jr ja Vene juristi vahel Trump Toweri ärihoones, kirjutas uudisteportaal CNN.

Uudisteportaal CNN peab Coheni väidet Trumpi presidentuuri kõige olulisemaks peatükiks.

New Yorgis Trump Toweris peetud kohtumisest võtsid osa nii Donald Trump jr, Trumpi väimees Jared Kushner ja kampaaniajuht Paul Manafort. Neile lubati materjali, mis seab halba valgusse Trumpi demokraadist vastase Hillary Clintoni.

Trumpi endise advokaadi sõnul viibis ta presidendikandidaadiga ühes ruumis, kui poeg teda eesootavast kohtumisest teavitas.

Varem on öeldud, et president ei olnud kohtumisest teadlik, aga Cohen väidab sellele vastupidist. Kui Trumpi endise advokaadi väidet suudetakse tõestada, on selle näol tegemist kõige suurema tõendiga, et Trump tegi valimiskampaania ajal Venemaaga koostööd. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles