Lääne-Virumaal valmib verdtarretav linateos

Kirke Tobreluts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kiirtee põrgusse" filmivõtted toimuvad ka öösel.
"Kiirtee põrgusse" filmivõtted toimuvad ka öösel. Foto: Kriim OÜ

2019. aasta on õõvasõpradele hea, sest Urmas Eero Liiv saab valmis uue kodumaise õudusfilmi “Kiirtee põrgusse”. Olge valmis, sest näha saab nii verd kui ka surma.

Filmi stsenarist ja režissöör Urmas Eero Liiv on võttepaigaks valinud omaenda suvekodu ja seda kindla põhjusega. “Eestis on nii palju kohti, mis on viimastel aastatel intensiivselt omanikku vahetanud,” teatas ta ja nentis, et ajalooline järjepidevus on katkenud. “Me lähtume sellest, et need inimesed, kes siin on kunagi elanud, tahaksid oma lugu jutustada,” lausus Liiv ja lisas, et filmi autorid teevad seda õudusfilmi kaudu.

Liiv tõdes, et õudusfilme Eestis väga palju tehtud ei ole. “Ja õige kah,” lausus ta, “ega sellel ei ole suurt auditooriumi.” Liiv on võtnud selle risti enda kanda. “Õigemini riski,” naljatas ta ja teatas, et lihtsalt väga suurepärased näitlejad teevad siin oma töö, nii et mis saaks ebaõnnestuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles