Kaarli kogudus korraldas kiriku remondi heaks laada

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarli kirik.
Kaarli kirik. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinna Kaarli kirikus käivad remonditööd, mida on siiani tehtud koguduse säästude ja annetuste eest, ning mille kogumaksumuseks peaks kujunema üle kolme miljoni euro.

Üheks raha kogumise võimaluseks on Kaarli kogudusel olnud heatagevuslikud laadad, kust saab osta mütsi ja salli, aga ka kõrvitsa ja kaarlipärase moosi, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Tänase lõikustänupüha heategevuslaadalt saadud raha läheb nüüd kiriku lõunapoolse seina remondiks, mis peaks lõppena esimeseks advendiks, tänasest aga näeb remondi esimesi tulemusi.

EELK Kaarli koguduse abiõpetaja Jaak Aus selgitas, et kiriku Toompea poolne sein on saanud sellise värvilahenduse, milline hakkab Kaarli kirik tulevikus olema.

Ideaalseks nimetab Kaarli koguduse remondikoordinaator Eerik Jõks seda, kui remondisumma 3,3 miljonit eurot jääks riigi, Tallinna ja koguduse kanda, Kaarli kogudus on 13 000 liikmega EELK suurim kogudus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles